Statiunea Venus

Statiunea Venus este situata la 3-20 m deasupra nivelului Marii Negre, in judetul Constanta, la 3 km distanta de Mangalia si 41 km de Constanta.

Venus - localizare pe harta
Venus

Statiunea Venus este o destinatie ideala atat pentru relaxare si distractie cat si pentru tratament.

Dispune de o plaja naturala (care se intinde pe o lungime de 1,2 km) cu nisip fin cat si de izvorase cu ape minerale sulfuroase hipotermale, captate si utilizate pentru dusuri amenajate intr-un spatiu special.

Plaja statiunea Venus
Plaja statiune Venus

Reletiv noua (1972), statiunea se remarca prin frumusetea arhitecturii hotelurilor si vilelor sale cat si prin gradul de confort al acestora. Unele hoteluri poarta nume feminine (Dana, Felicia, Anca, Corina, Irina, Rodica, Sanda, Silvia, Brandusa etc.) si au 5 etaje iar altele (Pajura, Vulturul, Cocorul, Egreta) se impun prin inaltimea lor. Pe langa hoteluri, in statiune aveti posibilitatea cazarii si intr-un camping. Pentru doritorii de distractii si relaxare statiunea ofera : restaurante, baruri, cluburi si discoteci, un parc de distractii, piscine, magazine, cinematograf, terenuri de sport, parc de distractii etc. In sudul statiunii exista un pavilion special amenajat pentru impachetari cu namol sapropelic si bai sulfuroase cat si o importanta crescatorie de cai de rasa (Herghelia Mangalia).

Herghelia Mangalia
Herghelia Mangalia

Lasă un comentariu