Statiunea Navodari

Localitea Navodari

Statiunea Navodari este situata in judetul Constanta, in nordul statiunii Mamaia, la 11 km de orasul Constanta. Aici se poate ajunge cu masina proprie sau cu autobuzele si microbuzele din Constanta.

Localizare pe harta Navodari
Navodari

Statiunea Navodari este cunoscuta in Romania datorita taberelor de copii, organizate de aproape 20 de ani. Pentru ca in zona nu exista hoteluri, cei mici se pot caza in vilele Delfin, Albatros, Lebada, locuri special amenajate pentru taberele anuale.

Plaja Navodari


Micutii care aleg sa isi petreaca vacanta in tabara de la Navodari au parte de numeroase activitati: excursii in Delta Dunarii, turul manastirilor din nordul si sudul Dobrogei, vizite la Delfinariul Constanta, Planetariul Constanta, Edificiul roman cu mozaic, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul Marii, Farul Genovez, Muzeul Marinei Romane sau Muzeul de Etnografie si Folclor din Constanta.

Delfinariul Constanta
Delfinariul Constanta
Planetariu Constanta
Planetariu Constanta
Farul Genovez Constanta
Farul Genovez Constanta
Tabere copii Navodari
Tabere copii Navodari

In apropiere de Navodari se afla comuna Corbu. Putin cunoscuta turistilor romani, zona are un potential turistic mare, plajele linistite, nisipul fin si lipsa turistilor facand-o destinatia ideala pentru un wekend linistit. In comuna Corbu nu exista hoteluri, iar vilele sunt putine la numar.
In Navodari, nu exista prea multe feluri de a-ti petrece serile, statiunea Mamaia fiind alternativa cea mai potrivita pentru cei care sunt in cautarea distractiei.

Lasă un comentariu