Statiunea Mamaia

In statiunea Mamaia sporturile nautice pot fi practicate cu succes fie pe mare (jet-sky, plimbari cu barca ,hidrobicicleta, etc) cat si pe lacul Siutghiol unde se practica wind-surfing , yachting , schi-nautic, parapanta). La Mamaia se fac si plimbari cu deltaplanul cu motor sau parapanta tractata de salupa cu motor. Numeroasele cluburi din care cateva foarte mari si cu dotari occidentale sunt pline seara de seara.

Telegondola Mamaia-Constanta
Telegondola Mamaia-Constanta si Aqua Parc

Din anul 2003 Mamaia dispune de un Parc acvatic, Aqua Parc aflat la intrarea in Mamaia , in zona de sud , si Telegondola ce traverseaza Mamaia din partea de sud de langa Hotel Perla pana in centru la Cazino.

Telegondola Mamaia-Constanta
Telegondola Mamaia-Constanta

Mamaia este o statiune ce se situeaza la nordul rivierei romanesti, in judetul Constanta, si este si cea mai mare statiune din Romania.

Mamaia - localizare pe harta
Mamaia

Mamaia dispune de cea mai completa dotare dintre statiunile de pe Litoral pentru sporturile nautice. In zona Cazinoului o frumoasa piateta cu fantana arteziana si chiosc pentru orchestrele care sustin program artistic in fiecare seara determina o multime de turisti sa petreaca serile calde de vara aici. O multime de restaurante, terase, baruri, cluburi, pizzerii, discoteci si terenuri de tenis, minigolf, volei, baschet.

Cazinoul din Mamaia
Cazinoul din Mamaia

Dealtfel Mamaia este cunoscuta si pentru terenurile de tenis de buna calitate ceea ce face ca in fiecare sezon sa se organizeze diverse turnee de tenis.

Plaja Mamaia
Plaja Mamaia

Sa amintim aici si Satul de Vacanță care este un loc pitoresc care găzduiește foarte multe restaurante tradiționale românești, decorate în stil rustic, conform regiunii pe care o reprezintă fiecare. Una dintre atracțiile satului de vacanță sunt chioșcurile ce oferă o gama foarte larga de suvenirurile. Printre acestea gasim si ornamente deosebite lucrate manual din scoici adunate iarna de pe malul marii.

Satul de vacanta
Satul de vacanta

Lasă un comentariu