Statiunea Eforie Sud

Statiunea Eforie Sud este situata, in judetul Constanta, la nord de Dealul Tuzla intre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, in imediata apropiere a statiunii Eforie Nord.

Eforie Sud - localizare pe harta
Eforie Sud

Staiunea este recomandata pentru tratamentul cu namol si bai in apele lacului Techirghiol, in tratarea afectiunilor locomotorii si reumatismale in aer liber cu namol sapropelic in centrul balnear “Baile Reci“.
Eforie Sud este o statiune balneara, cu baze de tratament la standarde internationale, aici aveti posibilitatea de relaxare si distractie, in statiune fiind numeroase restaurante cu specific traditional sau international, baruri, piscine, terase, cluburi de noapte, baze de agrement.

Eforie Sud
Eforie Sud

Statiunea este recomandata indeosebi pentru cei care cauta linistea, tarife mai mici la serviciile turistice si pentru tratamente balneare.
Plaja are o lungime de aproximativ 2 Km, cu latimi variind intre 50-150 m, fiind plaja cea mai ingusta dintre toate statiunile litoralului romanesc din cauza eroziunilor accentuate care au avut loc de-alungul timpului si dispune de spatii medicale de prim ajutor, spatii de alimentatie publica, puncte de agrement nautic. Faleza este foarte inalta, accesul pe plaja facandu-se pe scari, o zona foarte buna de plaja se gaseste pe o distanta de 2 km in partea de nord a statiunii.

Lasă un comentariu