Statiunea Eforie Nord

Statiunea Eforie Nord ce se afla in judetul Constanta si este supranumita si “statiunea copiilor ” are o plaja excelenta si un centru de tratament “Efosan” foarte cautat de turistii straini (germani, francezi, olandezi etc).

Eforie Nord - localizare pe harta
Eforie Nord

Eforie Nord este cunoscuta ca fiind o statiune pentru familiile cu copii:
– plaja este excelenta pentru copii o trecere lenta in apa
– foarte multe spectacole si magazine pentru copii.

Plaja Eforie Nord
Plaja Eforie Nord


Situata la 14 km sud de Constanta, intre mare si lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord imbina turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumita in toata Europa pentru tratamentele cu factorii naturali existenti aici. Statiunea dispune de 2 baze de tratament, una conectata la reteaua de hoteluri: Steaua de mare, Delfinul, Meduza, iar cealalta la clinica de 120 de locuri a Institutului de Balneofizioterapie si Recuperare Medicala.

Tratament namol
Tratament namol

Bazele de tratament functioneaza tot timpul anului, spatiile de cazare fiind incalzite in timpul sezonului rece. Dotate cu diverse instalatii: instalatii pentru bai calde (cu apa sarata concentrata provenita din lacul Techirghiol), pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna si gimnastica medicala, cele doua baze de tratament fac minuni in cazul mai multor tipuri de afectiuni: reumatice, dermatologice, locomotorii, respiratorii, ginecologice, etc.

Lasă un comentariu